fbpx

Zuiver in Hengelo

Nu vind je Zuiver in Hengelo bij Vandaag concept store. Zuiver is een Nederlands merk dat internationaal bekend is. Het richt zich op de trends van morgen en hier worden unieke stukken volledig in eigen beheer ontworpen. Zuiver in Hengelo betekent eettafels, meubelstukken en lampen die direct zorgen voor een unieke uitstraling in jouw woning. Wil je zeker weten dat je voor komt te lopen op de mode en wil je betaalbare designelementen in je huis hebben, kom dan zeker kijken naar de collectie Zuiver in Hengelo bij Vandaag concept store, het beginpunt van de nieuwe inrichting voor je huis.

Mogelijkheden zijn eindeloos met Zuiver in Hengelo

Bij het inrichten van je huis gaat het vooral om het maken van combinaties. Grote kans dat je bepaalde stukken graag wilt behouden – of misschien wil je wel ineens alles weg hebben om een compleet schone lei te hebben bij het vormgeven. In beide gevallen biedt Zuiver in Hengelo prachtige mogelijkheden. De unieke stukken zijn gemakkelijk te combineren met items van andere merken. Maar dankzij de betaalbare designstukken is het ook goed mogelijk om compleet te slagen bij Zuiver in Hengelo. Je kunt dus letterlijk alle kanten op en dat is een prettig idee wanneer je jouw huis eens echt aan wilt pakken.

Kom gewoon eens langs!

Interesse gekregen in Zuiver in Hengelo of een van de vele andere merken die we bij Vandaag concept store hebben? Kom dan gewoon eens langs. Elke vrijdagmiddag hebben we de borrels en nieuwe catalogi klaarliggen voor je. Onze experts helpen je graag met het vinden van de artikelen die jij nodig hebt en weten hoe combinaties uit kunnen pakken. Heb je een vraag, dan kun je ons ook mailen via info@vandaagcs.nl of bellen naar 06 43 53 57 61 voor een direct en persoonlijk antwoord.

Menu

Vind je het leuk om de nieuwsbrief te krijgen? Schrijf je in en blijf op de hoogte van de mooiste interieur must-haves.