fbpx

Woonwinkel in Twente

De woonwinkel in Twente is de plek voor iedereen die eerlijke, stijlvolle en duurzame producten in huis wil hebben. Gemaakt van duurzame materialen, zonder proeven op dieren en zonder kinderarbeid. Dat betekent dat je alle woonaccessoires, lampen, meubels en meer kunt kopen en al direct een goed gevoel krijgt. Eerlijke prijzen, biologisch waar mogelijk en met oog voor recycling. Maar dat betekent niet dat het een saai aanbod is. Integendeel, in de woonwinkel in Twente vind je juist een ruim assortiment aan uiteenlopende items die jouw stijl nog meer kunnen benadrukken bij het inrichten van jouw huis. Online en offline is dit dé plek oom inspiratie op te doen.

Woonwinkel in Twente online of offline bezoeken

Inspiratie opdoen kan makkelijk op de website. Onze uitgebreide webwinkel staat boordevol producten die ideeën geven. Wil je de producten liever echt zien of wil je kunnen kijken wat het volledige aanbod is? Dan is een bezoekje aan de woonwinkel Twente in Hengelo een beter idee. Zeker wanneer je dit bezoekje op vrijdagmiddag doet na 16:00 uur, want dan liggen de nieuwe catalogi klaar met nog meer inspiratie. En om het leuker te maken, zetten we er graag een vrijdagmiddagborrel naast.

Direct aan de slag met je huis!

Weet je al welke ruimte je als eerste wilt veranderen? Of ga je direct aan de slag met heel het huis? Kom eerst even naar de woonwinkel in Twente zodat je een goed idee krijgt over de mogelijkheden. Dat maakt het namelijk net wat makkelijker om aan de slag te gaan. Je vindt woonwinkel Twente aan de Drienerstraat 26. Je kunt ons ook per mail (info@vandaagcs.nl) of per telefoon (06-43 53 57 61) bereiken wanneer je vragen hebt of een specifiek item zoekt om jouw inrichting helemaal af te maken.

Menu

Vind je het leuk om de nieuwsbrief te krijgen? Schrijf je in en blijf op de hoogte van de mooiste interieur must-haves.