fbpx

Woonwinkel nabij Oldenzaal

De woonwinkel nabij Oldenzaal is de plek waar de herindeling van jouw huis begint. Geen standaarditems die je overal tegen kunt komen, maar kwalitatieve accessoires, meubels en lampen om stijlvol aan de slag te gaan. De woonwinkel nabij Oldenzaal heeft een uitgebreid aanbod dat je gewoon online kunt bekijken. Wil je liever alles ‘in het echt’ zien om zo in te schatten of het bij jouw inrichting past? Kom dan bij ons langs aan de Drienerstraat 26 in Hengelo. We helpen je graag met het vinden van dat ene item waar je al zo lang naar op zoek bent.

Inspiratie, advies en eerlijke producten in de woonwinkel in de buurt van Oldenzaal

Wil je echt iets van alle ruimtes in je huis maken, dan kun je niet overal slagen. Unieke producten met een eerlijke achtergrond en een duurzaam karakter zijn weggelegd voor kritische mensen met een eigen smaak. En dat is precies wat je in de woonwinkel nabij Oldenzaal vindt. Een ruim assortiment met uiteenlopende merken, waaronder SlideArt, om het nog makkelijker te maken om je eigen stijl te vinden en te gebruiken bij het inrichten van jouw huis. Vind je stijl en duurzaamheid belangrijk, dan begin je bij de woonwinkel nabij Oldenzaal. We staan klaar met advies, inspireren graag met onze nieuwe catalogi elke vrijdag om 16:00 uur en geven antwoord op alle vragen.

Begin vandaag nog met plannen!

Het opnieuw inrichten of indelen van je huis kost tijd. Begin daarom vandaag al met het maken van plannen zodat je een idee hebt over de indeling per ruimte. Eerst inspiratie nodig om te zien wat de mogelijkheden zijn? Kijk dan eens in de webwinkel of kom langs bij de woonwinkel in de omgeving van Oldenzaal, je vindt ons in Hengelo. Uiteraard kun je ook eerst contact opnemen met je vragen. We zijn bereikbaar per mail (info@vandaagcs.nl) en via de telefoon tijdens de openingstijden van de winkel (06-43 53 57 61.

Menu

Vind je het leuk om de nieuwsbrief te krijgen? Schrijf je in en blijf op de hoogte van de mooiste interieur must-haves.