fbpx

Woonwinkel in Hengelo

Bij de woonwinkel in Hengelo vind je meubels, woonaccessoires en lampen waarmee je jouw stijl kunt laten spreken bij de inrichting van je woning. Geen dertien-in-een-dozijn, maar items die stuk voor stuk een eigen verhaal en een eerlijke achtergrond hebben. Met de nieuwste, leukste en de meest aparte woonitems weet je zeker dat je bij de woonwinkel in Hengelo écht leuke ideeën op kunt doen en werk kunt maken van jouw woning. Weet jij al welke kamer je als eerste aan gaat pakken? Of bezoek je eerst de woonwinkel in Hengelo om daarna alles op de kop te zetten in huis?

Slagen doe je bij de woonwinkel in Hengelo

Wil je een unieke uitstraling en een eigen look in huis, dan moet je op zoek naar die accessoires en meubels die niet iedereen heeft. De woonwinkel in Hengelo staat bekend om de unieke items en het veelzijdige aanbod. Daardoor is het net even iets makkelijker om hier te slagen voor die ene lamp, een bijzettafel of een decoratieve ladder die niet iedereen heeft. Alle producten die Vandaag concept store aanbiedt, hebben een eerlijke en duurzame achtergrond. Zoals de SlideArt-producten die steeds meer in de belangstelling komen vanwege de prachtige en sterke uitstraling, zonder schroeven en zonder lijm!

Direct inspiratie opdoen of eerst advies vragen?

In de webwinkel en de online inspiratiehoek van woonwinkel Hengelo kun je op zoek naar nieuwe en leuke ideeën. Wil je iets meer hulp hebben of ben je op zoek naar een uniek stuk en kun je dit zelf niet vinden? Neem dan even contact met ons op. Je kunt ons bezoeken aan de Drienerstraat 26 in Hengelo. Je kunt woonwinkel Hengelo ook bereiken via mail op info@vandaagcs.nl of telefoon tijdens openingsuren: 06-43 53 57 61. Wil je echt niets missen? Schrijf je dan direct even in op de nieuwsbrief hieronder.

Menu

Vind je het leuk om de nieuwsbrief te krijgen? Schrijf je in en blijf op de hoogte van de mooiste interieur must-haves.