fbpx

Woonwinkel nabij Enschede

De woonwinkel nabij Enschede maakt het weer leuk om aan de slag te gaan in je huis. Verander de inrichting, bekijk nieuwe ideeën en doe inspiratie op met de nieuwe catalogi op vrijdagmiddag. Eerlijke producten en merken met een verhaal – maar vooral unieke stukken in de woonwinkel in de omgeving van Enschede waarmee je jouw smaak helemaal tot zijn recht kunt laten komen. Is het tijd voor een nieuwe look, een frisse inrichting en meer oog voor duurzaamheid, dan is dit het moment om eens naar de woonwinkel nabij Enschede te gaan. Op het internet of gewoon in Hengelo zelf natuurlijk.

Waarom kies jij voor onze woonwinkel nabij Enschede?

Vandaag concept store is dé winkel waar je woonaccessoires van bekende merken vindt en van merken die nog door moeten breken. Maar alle merken hebben een verhaal én er wordt gekeken naar de omstandigheden waaronder de producten gemaakt worden. Zo weet je zeker dat je alleen eerlijke producten vindt die dat goede gevoel geven in jouw huis. Daarnaast kun je bij de woonwinkel nabij Enschede gewoon binnen komen lopen en kun je online het aanbod bekijken. Makkelijk, snel en eenvoudig. En ben je op vrijdagmiddag in de buurt? Kom dan zeker even langs om de nieuwe catalogi te bekijken! Elke vrijdag vanaf 16:00 uur met een borrel uiteraard.

Inspiratie en advies op maat

Combineren, stijlen en tegelijkertijd denken aan het comfort. Ook is de beschikbare ruimte vaak een uitdaging. Wil je meer doen met minder ruimte of juist grotere ruimtes sfeervol inrichten? Kom dan eens langs bij onze woonwinkel in de buurt van Enschede. Inspiratie vind je hier genoeg en we staan je graag met advies op maat bij. Zo weet je zeker dat het leuk wordt om met je huis aan de slag te gaan. De woonwinkel nabij Enschede vind je aan de Drienerstraat 26 in Hengelo. Gedurende de openingstijden zijn we bereikbaar op 06-43 53 57 61.

Menu

Vind je het leuk om de nieuwsbrief te krijgen? Schrijf je in en blijf op de hoogte van de mooiste interieur must-haves.