fbpx

Woonwinkel nabij Borne

Een huis inrichten kan een flinke uitdaging zijn. Totdat je de woonwinkel nabij Borne vindt uiteraard. Het inrichten (of compleet opnieuw herinrichten) van een woning begint met het vinden van inspiratie. Een wirwar van verschillende stijlen, culturen en ideeën zorgt er immers alleen maar voor dat het een drukke bende wordt. Een goed idee en een duidelijk beeld zorgen ervoor dat het een stuk makkelijker wordt om je eigen stijl terug te laten komen in de look van jouw huis. De woonwinkel nabij Borne is hierbij een geweldig beginpunt vanwege het brede aanbod, de expertise en het duidelijke verhaal achter deze concept store. ‘Producten waar je een goed gevoel bij hebt.’

Eerlijke producten bij de woonwinkel nabij Borne

Je huis inrichten doe je het liefst met eerlijke producten. Items waar een eerlijke prijs voor betaald is, waarbij het milieu niet onnodig geleden heeft en waarbij geen kinderhanden gebruikt zijn. Daarom is de concept store (oftewel de woonwinkel nabij Borne) een perfect startpunt voor iedereen die aan de slag wil met de inrichting van het huis. Bekende merken, merken die nog door moeten breken en unieke items die je nergens anders vindt. Zo wordt het wel heel erg leuk om aan de slag te gaan!

Direct inspiratie opdoen en beginnen!

Het inrichten begint met een goed idee. Daarom is onze woonwinkel nabij Borne een aanrader. Het brede aanbod aan woonaccessoires zorgt direct voor inspiratie en elke vrijdagmiddag liggen om 16:00 uur de nieuwste catalogi klaar, inclusief een borrel om alvast het weekend in te luiden. Doe inspiratie op met anderen of stel al je vragen direct aan ons. Dat kan ook per mail (info@vandaagcs.nl) en via telefoon gedurende de openingstijden van de winkel (06-43 53 57 61). Wij zorgen er graag voor dat je vol ideeën aan de slag kunt met het maken van plannen!

Menu

Vind je het leuk om de nieuwsbrief te krijgen? Schrijf je in en blijf op de hoogte van de mooiste interieur must-haves.