fbpx

VAN VERRE reist langs historische handelsroutes en ontmoet de makers van voorwerpen met een eerlijk verhaal.  Krachtige, kleurrijke en inspirerende voorwerpen, vol cultuur en avontuur met elkaar vermengd. De producten van Van Verre raken en inspireren je omdat deze meer zijn dan enkel gebruiksvoorwerp of massaproduct. Ieder product is cultuurdrager en vertelt een verhaal van tradities en andere culturen.

VAN VERRE ziet een product niet alleen als gebruiksvoorwerp, maar als cultuurdrager en een middel om mensen te inspireren, te verbinden en in beweging te brengen. Elk handgemaakt product is uniek en vertelt het verhaal van de handen van het vakmanschap. Authentieke producten van oprechte mensen, aandachtig geselecteerd bij lokale producenten. Eerlijke voorwerpen die voldoening geven bij gebruik en aansluiten bij wat we nodig hebben, waar we daadwerkelijk behoefte aan hebben. Tijdloze schoonheid die langer meegaat dan een mode- of trendseizoen.

FAIR TRADE VAN VERRE respectvol, eigenwijs, open & eerlijk

Bij van VAN VERRE zijn mensen, langdurige relaties en geluk de uitgangspunten voor continuïteit en succes. Fair Trade gaat om de kracht van ethisch en duurzaam ondernemen. Waar factoren mens, langdurige relaties, geluk, evenwicht van hart, ziel en geest de uitgangspunten zijn. VAN VERRE is een schakel in het groter geheel en streeft ernaar dat iedere schakel een menswaardig en evenredig deel van het geheel uitmaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu

Vind je het leuk om de nieuwsbrief te krijgen? Schrijf je in en blijf op de hoogte van de mooiste interieur must-haves.