fbpx

Lampen in Hengelo

Echt beginnen met een nieuwe inrichting doe je met lampen uit Hengelo. Niets is zo belangrijk als licht wanneer je aan de slag wilt met woonaccessoires, decoraties en meubelstukken. De beste elementen komen immers nooit tot hun recht wanneer de verlichting niet goed is. Spotjes zijn grappig, maar niet wanneer je echt aan de slag wilt met een stijlvol geheel. Lampen uit Hengelo zijn een betere keuze. Het brede assortiment maakt het mogelijk om direct aan de slag te gaan, met of zonder advies van de verkopers van de lampen in Hengelo.

Waarom lampen in Hengelo kopen?

Een lamp is niet zomaar een lamp. Niet wanneer je deze een prominente plek wilt geven bij het inrichten en aankleden van jouw huis. Bij Vandaag concept store vind je daarom alleen lampen van de juiste merken met een goed gevoel. Alle producten zijn namelijk op een eerlijke en duurzame manier gemaakt. Daarom zijn de lampen uit Hengelo een aanwinst voor elke ruimte. En om het je nog makkelijker te maken, kun je het aanbod zowel online als offline bekijken. In de webwinkel staat een selectie uit het aanbod in de winkel die je aan de Drienerstraat in Hengelo vindt. Ben je in de buurt en is het toevallig vrijdag? Kom dan zeker even binnen na 16:00 uur, want dan hebben we de nieuwe catalogi én borrels klaarstaan voor nieuwe inspiratie!

Aan de slag met de juiste lampen

Op zoek naar échte lampen met die krachtige uitstraling die bij jouw stijl past? Kijk dan eens naar de lampen uit Hengelo. We helpen je graag verder met advies op maat en zoeken uiteraard ook met je mee naar die ene lamp die jij nodig hebt. Vrijblijvend contact opnemen doe je via info@vandaagcs.nl of 06-43 53 57 61 tijdens de openingsuren van de winkel in Hengelo.

Menu

Vind je het leuk om de nieuwsbrief te krijgen? Schrijf je in en blijf op de hoogte van de mooiste interieur must-haves.