fbpx

Interieurwinkel nabij Enschede

Echt beginnen met het opnieuw inrichten van je huis of het toevoegen van krachtige en stijlvolle elementen, dat begint bij de interieurwinkel in Enschede. Je wilt immers je eigen stijl naar voren laten komen bij het inrichten van de kamers in het huis. Dan wil je geen dertien-in-een-dozijn elementen gebruiken die standaard in elk huis te vinden zijn. Je wilt elementen met een verhaal, met een duurzame en eerlijke achtergrond en vooral producten die uniek zijn. Daarom begin je bij de interieurwinkel in Enschede waar je alles kunt vinden van meubels tot de kleinste woonaccessoires.

Inspiratie is het begin van het avontuur

Voordat je begint met het inrichten van een ruimte is het belangrijk om te weten wat de opties zijn. Lukraak beginnen met het aanschaffen van items werkt immers altijd averechts. Probeer een stijl per kamer aan te houden en zoek naar de elementen die het idee versterken. Kom je er niet uit of heb je de mening nodig van iemand die ervaring heeft met interieurinrichting? Stap dan gewoon eens bij ons binnen in de interieurwinkel in de buurt van Enschede. We helpen je graag verder met het opdoen van ideeën. Ook hebben we elke vrijdagmiddag om 16:00 uur de nieuwste catalogi klaarliggen voor je, inclusief een borrel en uiteraard advies op maat zodat je direct aan de slag kunt. Als je dat wilt tenminste. Inspiratie opdoen kan immers altijd.

Direct naar de interieurwinkel nabij Enschede

De interieurwinkel in omgeving Enschede is online gemakkelijk te vinden, inclusief de complete webwinkel. Wil je aan de slag met het inrichten van je woning en wil je alle items eerst even in het echt bekijken, kom dan langs bij de interieurwinkel nabij Enschede. Je vindt ons aan de Drienerstraat 26, op zeer korte afstand van het centrum van Hengelo. Je kunt ons ook per mail (info@vandaagcs.nl) of telefoon (06-43 53 57 61) bereiken met vragen uiteraard.

Menu

Vind je het leuk om de nieuwsbrief te krijgen? Schrijf je in en blijf op de hoogte van de mooiste interieur must-haves.