fbpx

Concept store nabij Enschede

De concept store nabij Enschede is geen pop-upstore. Het is dus geen winkel die binnen de kortste keren weer verdwenen is. De concept store nabij Enschede is een winkel met een sterk achterliggend idee. Het gaat om eerlijke producten met een duurzame achtergrond. Dus materialen die prima gebruikt kunnen worden, zonder onnodige lasten voor het milieu, zonder kinderarbeid en zonder onnodige chemicaliën. De concept store nabij Enschede is tevens dé plek om SlideArt te vinden, waarbij geen enkele schroef of lijm gebruikt wordt. Wil je inspiratie opdoen voor het opnieuw inrichten van je huis of wil je gewoon woonaccessoires vinden als uitbreiding op de bestaande look? Dan is de concept store in omgeving Enschede het beginpunt!

Wat kun je vinden in de concept store nabij Enschede?

De concept store nabij Enschede heeft alles te bieden wat je nodig hebt in huis. Accessoires, lampen, meubels en andere elementen die je direct een goed gevoel geven. Want daar gaat het uiteindelijk om. Een inrichting van je huis waarin jij je lekker voelt. Om het nog makkelijker te maken, hebben we elke vrijdagmiddag om 16:00 uur de nieuwste catalogi klaarliggen voor je. Inclusief een vrijdagmiddagborrel uiteraard, want inspiratie opdoen voor je huis moet natuurlijk wel leuk blijven. Ben je in de buurt op vrijdagmiddag? Kom dan eens gezellig kijken naar de mogelijkheden!

Concept store nabij Enschede, online én offline de beste service

De concept store in omgeving Enschede is zowel offline als online de beste plek om ideeën op te doen. Kijk eens in de webwinkel of de inspiratiepagina’s. Wil je liever alle items bekijken en vast kunnen houden om te zien of het bij jou past? Kom dan eens langs aan de Drienerstraat 26 in Hengelo. Je kunt ons ook altijd mailen of bellen met vragen. Per mail bereik je ons op info@vandaagcs.nl. Mobiel zijn we bereikbaar via 06-43 53 57 61 tijdens de openingsuren van de winkel.

Menu

Vind je het leuk om de nieuwsbrief te krijgen? Schrijf je in en blijf op de hoogte van de mooiste interieur must-haves.