fbpx

Cadeauwinkel in Hengelo

Ben je op zoek naar een cadeauwinkel in Hengelo? Vandaag concept store maakt het vinden van unieke geschenken wel heel erg makkelijk. Heb je moeite met het vinden van een leuk cadeau voor iemand die hoge eisen stelt? Of juist voor iemand die juist alles al lijkt te hebben? Dan is de cadeauwinkel Hengelo een geweldige tip. Hier vind je namelijk tal van unieke geschenken. Alle producten hebben daarnaast een eerlijke achtergrond. Geen kinderarbeid, geen onnodige chemicaliën en gemaakt met het oog op duurzaamheid. Wil je een geschenk geven met een goed verhaal, dan is de cadeauwinkel Hengelo een prima startpunt waar je zeker voor de meeste mensen gemakkelijk kunt slagen.

Offline en online cadeauwinkel Hengelo

Op onze website kun je veel inspiratie vinden. Ook kun je in de webwinkel een heel aantal producten vinden die geschikt kunnen zijn voor de persoon waar je een cadeau voor wilt kopen. Het wordt natuurlijk nog veel makkelijker wanneer je gewoon even langs komt aan de Drienerstraat. We helpen je namelijk graag verder. Vertel ons wat je zoekt of voor wie je iets zoekt en we gaan direct voor je op zoek in ons assortiment. Samen kunnen we ongetwijfeld een passend geschenk vinden waar de ontvanger écht blij van wordt. De cadeauwinkel Hengelo is dus zowel offline als online een uitstekende optie wanneer je geschenken wilt vinden.

Vind het cadeau waar je iemand blij mee maakt!

Geen standaardcadeaus en geen last-minute alternatief uit een kiosk of supermarkt. Dit jaar kun je het veel beter aanpakken door eens langs te komen bij de cadeauwinkel Hengelo. Wil je jezelf ook een plezier doen, kom dan op vrijdagmiddag na 16:00 uur. Dan hebben we de nieuwste catalogi uitgestald en staan er vrijdagmiddagborrels klaar. Kun je direct vieren dat je geslaagd bent voor een geschenk! Je kunt ons mailen via info@vandaagcs.nl of bel naar 06-43 53 57 61 tijdens de openingstijden.

Menu

Vind je het leuk om de nieuwsbrief te krijgen? Schrijf je in en blijf op de hoogte van de mooiste interieur must-haves.