fbpx

Beetje design, beetje DIY maar vooral erg mooi en handig

             

 

Benieuwd waar dit over gaat? Over een nieuw wandplanken systeem dat ik in de winkel heb. Het heet Shelfmate. Het is een systeem waarbij je in verschillende maten kant-en-klare houten wandplanken met een stalen ophangframe kunt kiezen. Die kun je vervolgens in allerlei verschillende indelingen eenvoudig aan de muur hangen om zo een mooie compositie op maat te realiseren.

De naam is natuurlijk ook erg leuk gevonden; een grappige verbastering van selfmade. Deze “plankenvriend” gaat het ook heel goed doen bij jou aan de muur. Gebruik een hele wand of alleen dat lastige hoekje waar je maar nooit raad mee wist. De plankenvriend heeft een oplossing.

En er zit ook een groot stuk selfmade in: de doos waarin elk element is verpakt, is ook de boormal om de gaatjes in de muur op de juiste afstand van elkaar te maken. En een stuk van de kartonnen verpakking kun je eruit drukken om de verschillende elementen op de juiste afstand van elkaar op te hangen; erg handig allemaal.

Er zijn verschillende uitvoeringen hout en verschillende soorten staal. Voor elke stijl is er een mooie oplossing.

Kijk maar eens op de foto’s wat er allemaal mogelijk is. In de maand maart krijg je op het hele systeem een introductiekorting van 5%.

Ook is het leuk om eens naar dit filmpje te kijken voor nog meer ideeën.

 

Menu

Vind je het leuk om de nieuwsbrief te krijgen? Schrijf je in en blijf op de hoogte van de mooiste interieur must-haves.